Hoe ga ik te werk?

Ik hou van natuurlijke en pure foto's. Gewoon zoals de situatie op dat moment is en zoals jullie zijn, elk plaatje vertelt een klein verhaaltje. Ik vind het dan ook belangrijk dat je op je gemak bent wanneer ik de foto's maak,. Bijna iedereen vindt het in het begin ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom nemen wij rustig de tijd en zal ik mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Juist de spontane momenten zorgen voor leuke foto's.

We kunnen afspreken bij je/jullie thuis of naar een mooie buitenlocatie gaan. Ik heb vaak wat ideeën van tevoren in mijn hoofd, maar laat ook graag mijn creativiteit op het moment zelf de vrije loop. Je merkt op het moment zelf snel genoeg of iets werkt of niet. Eigen ideeën zijn uiteraard ook erg welkom!

Alles wat ik weet over fotografie heb ik geleerd in de praktijk en ik fotografeer altijd erg op gevoel. Ik ben dol op zwart-wit foto's, ik vind deze altijd zo sprekend.

 

Newbornfoto's worden bij het gezin thuis gemaakt. Ik vind het belangrijk dat de baby altijd op zijn of haar gemak is, dus ik neem uitgebreid de tijd voor deze shoot. Als de baby gevoed of verschoond moet worden, nemen we hier gewoon ruim de tijd voor. Als de baby zich goed voelt, zijn de ouders ook op hun gemak.

Hetzelfde geldt voor shoots met kinderen. Zij gaan gewoon lekker hun gang en ik maak hier foto's van, juist zo puur en natuurlijk mogelijk.

 

Ik fotografeer nog niet lang voor anderen, dus ik ben mijzelf ook nog erg aan het ontwikkelen op gebied van fotografie. Daarom fotografeer ik de komende tijd tegen een starttarief.

Wat voor foto's?

Je kunt bij mij terecht voor familiefoto's, zwangerschapsfoto's en portretfoto's. In de toekomst wil ik mij ontwikkelen op meer gebieden (een grote droom is geboortefotografie), maar ik wil graag eerst hierin meer ervaring op doen. Ik sta ook zeker open voor leuke en andere ideeën!

Wat krijg je?

♡ een shoot van ongeveer 1,5 á 2 uur

♡ een selectie van de leukste en mooiste foto's

♡ zorgvuldige nabewerking van deze foto's

♡ minimaal 20-30 foto's digitaal toegestuurd

 

Wat kost het?

Aangezien ik als beginnend fotograaf nog bezig ben het opbouwen van mijn portfolio, vraag ik voor onbepaalde tijd een starttarief. Dit is €75,-.