Wie ben ik?

capture the good times

Life is like a camera

Focus on what's important

develop from the negatives

and if things don't work out

take another shot

Mijn naam is Daniëlle, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend Marcel en onze dochter Charlie in Hoofddorp.

 

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op foto's. Als kind kreeg ik er geen genoeg van om foto's te kijken en later ben ik ze zelf ook gaan maken.

Mensen die mij goed kennen, weten dat foto's maken al jaren één van mijn grote hobby's en passies is. Altijd heb ik al geroepen 'daar ooit graag iets mee te willen doen'. Voor mijn gevoel is nu het moment daar dat ik dit met anderen wil delen.

Ik werk vier dagen in de week als gastouder. Dit doe ik met veel plezier, ik vind werken met (kleine) kinderen erg leuk en uitdagend.

Fotograferen is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd en wat ik door de jaren heen heb ontwikkeld. In 2010 kocht ik mijn allereerste eigen digitale camera en al snel stapte ik in 2011 over op mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik was direct verkocht - wat vond ik dit leuk!

Sinds de geboorte van mijn dochter is mijn gevoel en passie voor fotograferen nog groter geworden en heb ik nu het gevoel dat ik hier meer mee wil doen. Ik wil mooie momenten vastleggen en mensen op de foto zetten zoals ze echt zijn. Echte en pure momenten. Zo dierbaar om dit later terug te zien.

Daar word ik ècht heel erg blij van.