December 16, 2018

Familiesessie met opa & oma

Op zondag 2 december spreek ik af met deze familie. Angelien stuurt mij een paar weken eerder een berichtje dat zij graag een fotosessie wil boeken, omdat haar moeder in januari 65 jaar wordt. Ze willen haar verrassen met foto’s van haar man, kinderen en kleinkinderen.
Het weer is voor die dag niet heel goed voorspeld, dus er wordt gezocht naar een binnenlocatie. We spreken af bij Landgoed Groenendaal, waar we eventueel binnen foto’s mogen maken. Voor het prachtige gebouw is er ook een grote overkapping, waar we ook buiten wat foto’s kunnen maken. Gelukkig valt het erg mee met het weer en zien we alleen wat motregen, verder blijft het droog. Het valt ook ontzettend mee met de kou, dus we kunnen genoeg foto’s maken buiten. Uiteindelijk besluiten we zelfs om nog even het bos in te lopen, heerlijk!

Het was in eerste instantie niet de bedoeling dat oma zelf op de foto zou gaan, want de foto’s zouden een verrassing zijn. Maar waar er eerst een paar foto’s werden gemaakt met oma erbij, staat ze (gelukkig) toch op alle familiefoto’s. En eigenlijk alleen maar leuker, want oma hoort er tenslotte ook gewoon bij en zij maakt de familiefoto’s compleet.

Laat hier een reactie achter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *