January 19, 2019

Familie Oudshoorn

Op 6 januari had ik afgesproken met deze leuke familie om foto’s te gaan maken op het strand en eventueel nog in de duinen. Paula had een familiesessie cadeau gekregen en mocht samen met haar man, drie dochters, hun geliefden en haar kleindochter op de foto.

We hadden best geluk met het weer die dag. De temperatuur was voor de tijd van het jaar eigenlijk wel aangenaam en het was droog, er kwam zelfs af en toe een heel flauw zonnetje door de wolken. Op het strand was het wel erg fris vanwege de harde wind, daarom besloten we na ongeveer een kwartiertje even op te warmen met een kopje thee en koffie in een strandtent. Daarna zijn we nog even de duinen in gelopen, één van mijn favoriete plekjes. Daar merkten we gelijk dat we uit de wind stonden en konden er zelfs foto’s zonder jas gemaakt worden. Wat een geluk, zo begin januari!

Laat hier een reactie achter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *