July 11, 2019

Workshop geboortefotografie

Jaren geleden zag ik voor het eerst foto’s van een geboortefotograaf voorbij komen. Wow, dat vond ik bijzonder! Ik ging steeds meer geboortefotografen volgen en ging het werk steeds meer waarderen. Ik werd er langzaam steeds meer verliefd op en voor mij werd het duidelijk dat ik dit ook ooit wilde gaan doen. Ik denk dat iedereen in mijn omgeving mij hier in de laatste jaren regelmatig over heeft horen praten.

Toen ik een paar maanden terug hoorde dat iemand in onze omgeving zwanger was, dacht ik: ik vraag het gewoon! Ik vroeg met een knipoog of ze nog een geboortefotograaf wilde en ze was geïnteresseerd! Al snel werd er besloten dat ik bij haar bevalling aanwezig zou zijn. Dit is nu bijna zover, in augustus gaat het gebeuren! Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Ik wil niet onvoorbereid te werk gaan, dus ik ben mij al een lange tijd aan het inlezen over alles rondom geboortefotografie en ik volg meerdere fotografen. Ook stond een workshop hoog op mijn to-do-list en gisteren was het dan eindelijk zover! Ik volgde de workshop bij Renate van Lith Fotografie en het was super leuk! Een gezellige en verzorgde dag, ik heb veel geleerd en alle vragen die ik nog had kunnen stellen. Ik heb er nu nog meer zin in en kijk er zó naar uit om hiermee verder te gaan!

Laat hier een reactie achter:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *